...
Tømrer
Velkommen
Tømrer

Kan du lide at arbejde med dine hænder, og trives du med duften af træ, frisk luft til arbejdet og masser af afvekslende opgaver - så kan du vælge at gå i lære som tømrer. 

Kærligheden til træet er det bærende i tømrerhåndværket, som byder på nærmest ubegrænsede muligheder: Når taget skal rejses, når der skal bygges en kvist eller sættes døre og vinduer i, og når køkkenet skal monteres, er det tømreren, der er på arbejde.

Som tømrer kan du udføre alt normalt træarbejde på både bolig- og erhvervsbyggeri.

På tømreruddannelsen får du værktøjet i hænderne, og du lærer, hvordan du bruger det og vedligeholder det. Du lærer at lave arbejdstegninger, vurdere forskellige materialer og deres kvalitet, og du lærer at opbygge tømmerkonstruktioner af forskellig slags.

Uddannelsen giver dig indsigt i kombinationen af håndværk og teori, og du lærer at betjene maskiner og at bruge programmer som for eksempel 3D-CAD.

Når du er udlært tømrer, er du blevet udstyret med kompetencer, som der er god brug for, både nu og i fremtiden. Jobmulighederne er gode, hvad enten du drømmer om at etablere din egen virksomhed, eller du vælger at blive ansat.

Som tømrer kommer du til at arbejde meget i det fri, uanset vind og vejr, og du skal være indstillet på, at jobbet kan være fysisk krævende. Du skal heller ikke være bange for højder, da arbejdet tit foregår højt til vejrs på tagkonstruktioner og stilladser rundt om på byggepladserne.

   Nyheder
   Kontakt
   Skive Tekniske Skole - Bolig

   Billedgalleri
   Skive Tekniske Skole benytter digital post. Det betyder, at post fra skolen fortrinsvist fremsendes gennem e-Boks
   Velkommen til den mangfoldige verden på Skive Tekniske Skole.
   Skolens uddannelser udvikles i tæt samspil med erhvervslivet og de videregående uddannelser. Vi uddanner til forskellige erhverv og til forskellige videregående uddannelser, og derfor ser vi en ære i at uddanne det hele menneske, at være med til, at den enkelte får realiseret sit potentiale fagligt, personligt og socialt. Vi hjælper på vej med at se og at realisere det potentiale.
   Skive Tekniske Skole
   Kongsvingervej 1
   7800 Skive
   Tlf.: 99 14 92 00
   Mail: sts@skivets.dk
   sikkerpost@skivets.dk
   © 2018 Skive Tekniske Skole - Alle rettigheder forbeholdes