...
EUX tømrer
Velkommen
EUX tømrer

Det er og har altid været et stærkt karrieretræk, at sikre sig en erhvervsuddannelse forud for en videregående uddannelse. Og derfor er det sammensatte EUX forløb et godt alternativ til dig, der har ambitioner om mere end et svendebrev.

EUX giver dig mulighed for at kombinere en erhvervs- uddannelse med studiekompetencer på gymnasialt niveau. Formålet er at give  et uddannelsestilbud til særligt engagerede og talentfulde unge, der har forudsætningerne for at læse videre på en videregående uddannelse efter endt erhvervsuddannelse. 

Det er et uddannelsestilbud til dig, der ønsker at udnytte dit talent i en kombineret erhvervs- uddannelse med studiekompetence til en videregående uddannelse. 

Du kan læse mere om EUX tømrer i denne folder: http://www.epaper.dk/skivets/euxtomrer2015m/

Nyheder
Kontakt
Skive Tekniske Skole - Bolig

Billedgalleri
Skive Tekniske Skole benytter digital post. Det betyder, at post fra skolen fortrinsvist fremsendes gennem e-Boks
Velkommen til den mangfoldige verden på Skive Tekniske Skole.
Skolens uddannelser udvikles i tæt samspil med erhvervslivet og de videregående uddannelser. Vi uddanner til forskellige erhverv og til forskellige videregående uddannelser, og derfor ser vi en ære i at uddanne det hele menneske, at være med til, at den enkelte får realiseret sit potentiale fagligt, personligt og socialt. Vi hjælper på vej med at se og at realisere det potentiale.
Skive Tekniske Skole
Kongsvingervej 1
7800 Skive
Tlf.: 99 14 92 00
Mail: sts@skivets.dk
sikkerpost@skivets.dk
© 2018 Skive Tekniske Skole - Alle rettigheder forbeholdes